Natrag
18.2.2019 11:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mokošički kulturni programi već ovog ljeta

9.4.2013 @ 17:49 Baldo Marunčić Kultura
2;2

Podijelite:

Članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva Komolac jutros su počeli sa čišćenjem okoliša ljetnikovca Lazarević ispod Nove Mokošice.  

Cilj radova je urediti vrtove kako bi postali kulturno društveni park za naselje Mokošica. Uz ljetnikovac, uredit će se i staza kroz obližnju šumu kojom će se povezati Nova Mokošica i ljetnikovac.

 Kulturni programi poput kino predstava, radionica ili  pjesničkih večeri na otvorenom moći će se organizirati već od ovog ljeta, a ulaz u sam ljetnikovac biti će zabranjen, obzirom na njegovo trošno stanje.

Ljetnikovac Lazarević činit će knjižnicu, kino Slavicu, park Orsulu i Saloču od zrcala u jednome – istaknuo je gradonačelnik Andro Vlahušić, te dodao kako će dugoročno Dubrovnik dati izraditi projekt cjelovite obnove ljetnikovca, izraditi financijsku konstrukciju i obnoviti objekt i dvorište nakon čega će trajno biti namijenjen kulturi i kulturnim potrebama stanovnika Mokošice.
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana