Aktualno

Mokošani do 10. svibnja pokaz mogu produžiti u gradskom kotaru

Mokošani do 10. svibnja pokaz mogu produžiti u gradskom kotaru

Javni gradski prijevoznik Libertas do 10. svibnja će uspostaviti privremeno prodajno mjesto u Mokošici kako bi stanovnici ovog najvećeg gradskog naselja mogli produžiti pokaze i koristiti sve ostale usluge gradskog prijevoznika.

Naime, iz Libertasa obavještavaju kako se od 29. travnja do 10. svibnja  privremeno prodajno mjesto biti uspostavljeni u Opskrbnom centru u Mokošici, točnije u novim prostorijama Gradskog kotara Mokošica, na adresi Bartola Kašića 8.

Privremeno prodajno mjesto će u navedenom razdoblju raditi od 7 do 14 sati svakim danom od ponedjeljka do subote. Iznimno, 29. travnja 2019. godine radno vrijeme je od 8 sati.

Treba podsjetiti kako je naplatnu kućicu u Novoj Mokošici krajem veljače u potpunosti demolirala orkanska bura, iščupavši je iz temelja. Nova naplatna kućica neće se vraćati na staru lokaciju, potvrdili su nedavno iz Libertasa za duList, budući da je ta lokacija jako izložena vjetru te se želi izbjeći ponavljanje ove situacije.

-Nova lokacija bit će pored sadašnje čekaonice u Novom naselju ispod pošte, na okretištu linije 1A. Za nabavku nove kućice potrebno je pro­vesti određenu proceduru. Nakon zavr­šetka postupka i potpisivanja ugovora s dobavljačem moći ćemo konkret­nije znati datum postavljanja kućice – odgovorili su nam nedavno iz Libertasa.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist