Natrag
23.3.2019 16:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Mojim prijateljima” na klapski način

1.11.2011 @ 10:13 Andrea Falkoni Račić dulist IN
2;2

Podijelite:

Klapa Ragusavecchia objavila je svoj prvi video uradak, za obradu pjesme „Mojim prijateljima“ pokojnog Srećka Kljunka.

Pjesmu je obradio voditelj klape Vedran Ivanković, snimljena je u produkciji dubrovačkog studija Oasys – Giorgio Baranac, dok je video uradak djelo Tonija Miletića i LMT studija. Video se može pogledati na Youtubeu, uskoro će biti emitiran i na hrvatskim TV postajama, a može se pogledati i u našoj galeriji.

– Pjesmu smo pjevali i zajedno sa Srećkom, pa je logičan slijed bio da je u novom ruhu zapjevamo i u "klapskom điru". Hvala svima koji su pomogli u realizaciji spota i ustupili svoje video snimke – kazali su članovi klape Ragusavecchia.

Inače, Ragusavecchia je u subotu navečer održala koncert u Sloveniji. Dvorana u Žalecu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a publika je pljeskom prekidala svaku pjesmu te na kraju tražila višestruke biseve. Gost koncerta bio je mješoviti zbor PopSeslih iz Žaleca.

Članovi klape Ragusavecchia pripremaju novi video uradak. Riječ je o pjesmi „Svali sve na južinu“ autora Denisa Batinovića Pekme, a uskoro ih očekuje zajednički koncert s Đanijem Stipaničevim na Buzetu.

http://youtu.be/TNjSPNyw7Jc

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana