DuList IN

“Mojim prijateljima” na klapski način

"Mojim prijateljima" na klapski način

Klapa Ragusavecchia objavila je svoj prvi video uradak, za obradu pjesme „Mojim prijateljima“ pokojnog Srećka Kljunka.

Pjesmu je obradio voditelj klape Vedran Ivanković, snimljena je u produkciji dubrovačkog studija Oasys – Giorgio Baranac, dok je video uradak djelo Tonija Miletića i LMT studija. Video se može pogledati na Youtubeu, uskoro će biti emitiran i na hrvatskim TV postajama, a može se pogledati i u našoj galeriji.

– Pjesmu smo pjevali i zajedno sa Srećkom, pa je logičan slijed bio da je u novom ruhu zapjevamo i u "klapskom điru". Hvala svima koji su pomogli u realizaciji spota i ustupili svoje video snimke – kazali su članovi klape Ragusavecchia.

Inače, Ragusavecchia je u subotu navečer održala koncert u Sloveniji. Dvorana u Žalecu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a publika je pljeskom prekidala svaku pjesmu te na kraju tražila višestruke biseve. Gost koncerta bio je mješoviti zbor PopSeslih iz Žaleca.

Članovi klape Ragusavecchia pripremaju novi video uradak. Riječ je o pjesmi „Svali sve na južinu“ autora Denisa Batinovića Pekme, a uskoro ih očekuje zajednički koncert s Đanijem Stipaničevim na Buzetu.

http://youtu.be/TNjSPNyw7Jc

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist