Aktualno

MOJA PATROLA Nova mobilna aplikacija za praćenje ‘plavaca’

MOJA PATROLA Nova mobilna aplikacija za praćenje 'plavaca'

Besplatna mobilna aplikacija Moja Patrol, koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari, u stvarnom vremenu i potpuno legalno, odsad je  dostupna i u Hrvatskoj. 

Iako je dubrovačko područje već godinama pod budnim okom Facebook grupe ‘Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica’ sada postoji aplikacija kojoj je cilj ostvariti isto. Budući da je aplikacija novitet nemoguće je procijeniti koliko dobro funkcionira na našem području, no princip je jednostavan i intuitivan, pa ne bi bilo čudno da ona vrlo brzo zamijeni razne grupe po Facebooku diljem Hrvatske.

Na kojem principu radi Moja Patrola?
Onaj tko primijeti policiju jednim klikom prijavi lokaciju gdje se nalazi. Korisnici dobiju obavijest o policijskim patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili negirati lokaciju patrole. Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.

Cilj aplikacije
S obzirom na to da aplikacija radi po principu “korisnik za korisnika”, njen cilj je da si korisnici međusobnu pomažu pružajući što točnije informacije. Svaki glas se bilježi, pa ako ste dali točne informacije o lokaciji patrole, vaša pouzdanost raste. Lažne informacije smanjuju je. Aplikacija obavještava korisnike o točnosti svake informacije.

Aplikaciju možete preuzeti besplatno za Android i iPhone.

Pročitajte još

UPOZORENJE POREZNE UPRAVE Šire se lažne poruke o povratu poreza

Dulist

Franković čestitao odbojkašicama: Svima ste pokazale da tamo itekako pripadate

Dulist

NAGRAĐEN PROTO-ARCH Priznanje za spomen obilježje poginulom vatrogascu Goranu Komlencu

Dulist