Natrag
23.3.2019 01:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Modno snimanje u kreacijama Andree Zvono

14.12.2012 @ 10:09 Dulist Moda by Andrea

Podijelite:

Modno snimanje u mojim kreacijama za Božić i Novu godinu održava se ovog petka, 14. prosinca u restaurant caffe baru Magellan s početkom u 18 sati.

Kreacije će biti u bojama crvenoj, crnoj i kraljevsko plavoj, a bit će i roza boje. Cijelo snimanje će biti u znaku nadolazećih blagdana :). Zaštitno lice kolekcije je prelijepa misica Tina Katanić. Uz nju će se fotografirati Domenica Žuvela, te dvije curice, Maria Juras i Nikoleta Alamat.

Ali to nije sve. Uz lijepe cure, na fotkama će biti i psić maltezer… bit će jako veselo, baš kako i treba biti u ovom mjesecu, a puno ljubavi, smijeha, veselja i dobrih želja :).

Uz moje lijepe i svečane haljine, za koje ću samo otkriti da na njima prevladavaju šljokice, bit će i jako moderan i profinjen nakit zlatarne Franc Glasnović. Riječ je o dubrovačkom nakitu ručne izrade, koji se radi isključivo po narudžbi od 18 karatnog zlata. Za izgled djevojaka zadužen je Frizerski Salon Doris. Djevojke će fotografirati Marko Mujan i Nikša Lučić, a dan kasnije na Stradunu i mladi fotograf Srećko Rundić.

Zahvaljujem svima koji su mi pomogli u kampanji, i velika hvala Hostelu Villi Miciki na smještaju za lijepe manekenke.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana