Županija

MODES Davor Romanović i Tomislav Marčinko kandidati u Župi dubrovačkoj

MODES (Moderna Demokratska Snaga) izlazi na svibanjske lokalne izbore u Župi Dubrovačkoj pod sloganom ‘Totalno drukčiji od drugih’., te su se tim povodom i oglasili priopćenjem kojeg prenosimo.

‘U MODESu smo jasno utvrdili probleme koji tište žitelje Općine, te smo razradili program koji garantira lagodniji život.

Tako se u programu mogu naći rješenja fekalne i oborinske odvodnje, dječjeg vrtića, skrb stanovnika treće dobi, potpore u obrazovanju, sportu i kulturi. Konkretna i dugoročna rješenja u prometu, gospodarenje otpadom, uređenje obale i niz drugih mjera koje će mještanima Župe osigurati lagodniji život. Svakako će se u programu naći i MODESov program demografske obnove koji garantira mladim obiteljima stambeno zbrinjavanje.

Kandidati MODESa za općinskog načelnika i njegovog zamjenika su doktor Davor Romanović i ing. Tomislav Marčinko. MODES će svoj program i kandidate za Općinsko vijeće predstaviti javnosti u predizbornoj kampanji.

Glasnogovornica MODESa
Petra Vuletić, ing.’

Pročitajte još

Župan sudjelovao na konstituirajućoj sjednici novog saziva Europskog odbora regija

Dulist

Ishodovna građevinska dozvola za izgradnju luke u Polačištu

Dulist

REDOVITA SJEDNICA ŽOC-a O Planu intervencija kod iznenadnih onečišćenja mora

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija