Kultura

MODERNIJA STRANICA Igre s novim dizajnom!

Novi dizajn Igara

Dubrovačke ljetne igre nedavno su dobile internetsku stranicu novog dizajna koja je sada prilagođena pregledavanju sadržaja putem tableta i pametnih telefona.

Posjetitelje, na poznatoj internetskoj adresi www.dubrovnik-festival.hr, očekuje novi dizajn web stranice koja je sada u crvenim i bijelim tonovima te je responzivnog dizajna, odnosno prilagođena je pregledavanju sadržaja putem tableta i pametnih telefona, osiguravajući tako odlično korisničko iskustvo bez obzira na uređaj koji se koristi. Izradu stranice potpisuje dugogodišnji partner Igara, ugledni Perpetuum mobile.

S lansiranjem nove web stranice u ožujku, krenula je i online kupnja ulaznica za 65. Igre, što je ranije nego ikad prije. Pored ulaznica za „Dunda Maroja” na Držićevoj poljani u režiji Krešimira Dolenčića, u prodaji su i ulaznice za izvedbe „Ekvinocija” na Lokrumu u režiji Joška Juvančića, nastupe slavnog francuskog ansambla Le Concert Spirituel pod ravnanjem Hervéa Niqueta, talijanskog baroknog ansambla Concerto de’ Cavalieri te Bachovog orkestra iz leipzigškog Gewandhausa u atriju Kneževa dvora, kao i nastupe jazz trija Davida Gazarova, klavirske recitale proslavljenog Andrea Padove i Bojana Gorišeka, nastup Zagrebačkih solista koji će izvesti svih osam simfonija Luke Sorkočevića i druge.

Upite vezane za kupnju ulaznica zaprima Ured prodaje na e-mail adresu: sales@dubrovnik-festival.hr ili na telefonski broj: 020/ 326 107.

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist