Aktualno

Mobilni šalter u Metkoviću, Orebiću, Blatu i Vela Luci

Mobilni šalter u Metkoviću, Orebiću, Blatu i Vela Luci

Prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova putem kojeg građani mogu ishoditi osobne isprave tijekom ovog mjeseca boraviti će na području Metkovća, Orebića, Blata i Vela Luke.

Riječ je o prijenosnim šalterima upravnih poslova putem kojih građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovanja uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju te podnijeti zahtjev za osobnu iskaznicu, putovnicu i vozačku dozvolu kao i registraciju vozila. Sve potrebne uplate mogu se obaviti gotovinskim plaćanjem, ali je potrebno da građani donesu fotografije potrebne za izradu dokumenata.

U svrhu unaprijeđenja pružanja usluga građanima u tijeku je izvođenje radova u prostorijama upravnih poslova u zgradi Policijske postaje Metković, te će se stoga u vremenskom razdoblju od 5. do 9. ožujka 2018. godine u zgradi Policijske postaje Metković na adresi Put Narone 99 u Metkoviću, nalaziti navedni prijenosni šalter, kao i mobilno šaltersko vozilo.

Pozivaju se građani, posebno oni kojima je otežan dolazak u policijsku postaju ili sjedište policijske uprave, da iskoriste usluge mobilnog šalterskog ureda koji će se nalaziti na slijedećim lokacijama:

Metković – 5. do 9. ožujka od 8,30 do 15 sati u zgradi Policijske postaje Metković
Orebić – 15. ožujka (četvrtak) od 9 do 15 sati u zgradi Općine Orebić
Blato – 27. ožujka (utorak) od 9 do 15 sati u zgradi Općine Blato
Vela Luka – 29. ožujka (četvrtak) od 9 do 15 sati u Zadružnom domu u Veloj Luci

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist