Sport

MNK Square ‘potopio’ Brod za treću uzastopnu pobjedu!

MNK Square 'potopio' Brod za treću uzastopnu pobjedu!

U petom kolu 1. Hrvatske malonogometne lige naša je momčad u Gospinom polju ispunila zacrtani cilj – ostvarila pobjedu protiv MNK Brod 035. Pred 450 gledatelja upisali smo uvjerljivu pobjedu – 7:0!

Pele je prvi zaprijetio već u 3. minuti, međutim gostujući vratar Žejko Konrad siguran je bio prilikom njegovog pokušaja. Gosti su prvu priliku imali minutu poslije kada je Bundavica izašao sam pred Turuka koji otklanja njegovu stopostotnu priliku u korner!

Nakon prilike Pelea, najbliži pogotku bio je Blago Gašpar čiji udarac odsjeda tik poviše vratnice! Nakon Gašpara zaprijetio je i Josip Nebergoj u 10. minuti kada je propustio poentirati s dva metra.. Silne neiskorištene prilike došle su na naplatu u 13. minuti kada je Micevski, nakon solo prodora nesebično uposlio Leonarda dos Santosa koji pogađa za 1:0! Ponovno je Adrijan Micevski bio u centru pozornosti, ovaj put je okrenuo svog čuvara te s lijeve strane s oko 6-7 metara silovitim udarcem pogodio iza Konrada za 2:0!

Gosti su prvi dio susreta zaključili s tek jednim udarcem prema vratima, a to je bio onaj iz 3. minute kada je obečavajući udarac Bundavice naš vratar otklonio u korner. Nakon asistencije u 13. te pogotka u 18. minuti, na samom smiraju prvog dijela ponovno se ukazao Adrijan Micevski te se po drugi put se upisao u strijelce za 3:0 nakon uigrane kombinacije iz prekršaja!

Već u 24. minuti na semaforu je 4:0! Ponovno je to bila uigrana kombinacija nakon prekida, Cvjetković je izvođač iz kornera, a sam na četiri metra bio je Maro Đuraš koji topovskim udarcem posprema loptu u mrežu nemoćnog Konrada! Opsada gostujućeg gola nastavila se i nakon četvrtog pogotka, a za 5:0 u 27. minuti po drugi put je ponetirao Maro Đuraš! Imali su gosti potom par udaraca, međutim Turuk je imao izvrsne intervencije. U posljednjih deset minuta još dva pogotka u mreži Broda 035. (Josip Nebergoj, Marko Kuraja) za konačnih 7:0. Rezultat je mogao biti i uvjerljiviji jer smo u 39. minuti propustili priliku iz udarca s šest metara kada je Cvjetkovićev udarac obranio vratar Konrad…

Ovo je treća uzastopna pobjeda naše momčadi koja je s ovim uspjehom stigla do 13 osvojenog boda ove sezone. Upravo je ova pobjeda bila potrebna našoj momčadi da uoči gostovanja kod aktualnog prvaka budemo rasterećeni što se tiče rezultatskog imperativa!

Derbi u Makarskoj igra se u petak, 09. studenog s početkom u 19.30 sati!

MNK SQUARE

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr