Sport

Mladi vatrogasci pokazali pravo umijeće na Kupu Vatrogasne zajednice županije

U nastojanju da u svoje redove okupi što više mladih vatrogasaca Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, ove je nedjelje na nogometnom igralištu u Stonu, održala vatrogasno natjecanje pod nazivom KUP Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Ovo je bilo vatrogasno natjecanje djece od 6 do 12 godina i mladeži od 12 do 16 godina.

Natjecanje je okupilo veliki broj mladih vatrogasaca s područja cijele Dubrovačko-neretvanske županije, koji su pokazali svoje umijeće urukovanju vatrogasnom opremom.

Natjecateljske aktivnosti su važan segment ukupne vatrogasne djelatnosti.

Vatrogasna natjecanja su nužna za uključivanje mladih u dobrovoljna vatrogasna društva, te za snaženje duha zajedništva u vatrogasnim postrojbom, uvježbavanja za provedbu vatrogasne djelatnosti, te na kraju, ali ništa manje važno, za druženje mladih vatrogasaca.

Na ovom vatrogasnom natjecanju, Kupu Vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, najuspješniji su bili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slano, a u stopu su ih pratili i mladi vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Orašac, Metković, Mljet i Orebić.

Pročitajte još

Interventni policajac Marin Lipovac državni prvak u kajaku

Dulist

Malonogometaši Squarea u polufinalu prvenstva Hrvatske!

Dulist

ZBOG KORONAVIRUSA ‘Mali Wembely’ odgođen do daljnjeg

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija