Natrag
20.4.2019 06:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mlađi juniori Juga na turniru u Zagrebu

26.1.2012 @ 15:45 Andrea Falkoni Račić Sport

Podijelite:

Mlađi juniori Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje nastupit će na međunarodnom turniru, koji se od danas održava u Zagrebu na bazenu u Utrinama.

Uz našeg Juga na turniru će još nastupiti sedam klubova, a to su redom Primorac (Kotor, Crna Gora), Budva (Crna Gora), Partizan (Beograd, Srbija), Mornar Brodospas (Split), Medveščak (Zagreb), Pro Recco (Recco, Italija) te reprezentacija Slovenije. 

Turnir započinje danas, 26. siječnja, a osam momčadi je podjeljeno u dvije skupine. U skupini A gdje je Jug CO još su Partizan, Primorac i reprezentacija Slovenije, a u B skupini splitski Mornar BS, Budva, Medveščak i Pro Recco. Jugaši prvo kolo igraju protiv Primorca od 19.10 sati. 

U Zagrebu će za Jug CO nastupiti Darko Batina, Teo Dadić, Ivan Car, Marko Buconić (kapetan), Maro Gigović, Mihael Crnčević, Pasko Šturica. Nikola Pavličević, Vlaho Ljubić, Vlaho Krkić, Loren Fatović, Toni Rozić i Vinko Fabris. Vrijedi istaknuti da će Jug na ovom turniru nastupiti dosta oslabljen, pa su zbog bolesti i ozljeda u Dubrovniku ostali vratar Mladen Miloslavić i bek Ivan Šteta, a Marko Buconić je ipak otputovao, ali pod virozom. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana