Natrag
24.6.2018 05:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

MJESEC HRVATSKE KNJIGE Što je o svojim usponima i padovima Dubrovčanima priznala Ivana Plechinger?

19.10.2017 @ 16:41 Dulist Kultura
10;10

Podijelite:

U okviru programa Mjeseca hrvatske knjige Dubrovačke knjižnice ugostile su Ivanu Plechinger u srijedu, 18. listopada, u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Ova poznata glazbenica, televizijska i radijska voditeljica govorila je o svome životu, njegovim usponima i padovima opisanima u prvijencu ‘Ono što ostaje, uvijek ljubav je’ te je održala i motivirajuće predavanje dubrovačkoj publici. Autorica daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako – unatoč teškim životnim trenutcima i traumama – živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu. Knjiga je svojevrstan vodič prema boljem životu.

– Dvije osnovne emocije u životu su strah i ljubav. Svo dobro ovoga svijeta dolazi iz zahvalnosti – zaključuje Plechinger.

Osim gostovanja Ivane Plechinger, srijeda je u Dubrovačkim knjižnicama bila i u znaku radionice za djecu ‘Likovnica’. U Odjelu za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad dubrovački mališani pokazali su svoju kreativnost.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana