Koronavirus u HrvatskojUrednički izbor

MJERE PREVENCIJE Valamar zatvorio Lacromu i Argosy

MJERE PREVENCIJE Valamar zatvorio Lacromu i Argosy

Valamar je zatvorio hotele Lacroma i Argosy u Dubrovniku. Naime, kako navode u priopćenju, nakon preporuka nadležnih tijela i odluke Istarske županije kojima su ograničena javna okupljanja, zatvorene škole i vrtići te je ograničeno korištenje javnih prostora, Valamar je odlučio privremeno zatvoriti hotele Diamant u Poreču i Sanfior u Rapcu.

-Nakon što je krizni stožer jučer pojačao mjere opreza na granici za državljane Njemačke, Austrije i drugih zemalja, također smo odlučili da ćemo zatvoriti hotele Lacroma i Argosy u Dubrovniku. U Valamar hotelima nema sumnje niti pojave bolesti COVID-19, ali gostima u ovoj situaciji nismo u mogućnosti pružiti željenu razinu sigurnosti, kvalitete usluge i doživljaja destinacije – navode iz Valamar Riviere.

Nadalje ističu kako su, s obzirom na zatvaranje škola i vrtića, odlučili izaći u susret prvenstveno roditeljima te će zaposlenici Valamara biti na kolektivnom godišnjem odmoru do kraja ožujka.

-Smatramo da Nacionalni stožer vrlo kvalitetno upravlja s ovom nesvakidašnjom situacijom te da je jedino odgovorno postupanje slijediti njihove preporuke i odluke u zajedničkom cilju što jače prevencije. Turizam je izrazito važna gospodarska grana pa će Valamar nastaviti usku suradnju s nadležnim tijelima kako bismo u što kraćem roku mogli nastaviti s pripremama za turističku sezonu – zaključuju u priopćenju.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

Barbara Đurasović

[FOTO] KORAK DO FINALA Jugaši pobijedili u polufinalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

NAKON 22 GODINE Iliana Stojanović odlazi iz ‘Masline’, novi ravnatelj Božidar Šustić

Dulist