DuList IN

MISS UNIVERSE Mia Rkman među 20 najljepših, osvojila simpatije javnosti

MISS UNIVERSE Mia Rkman među 20 najljepših, osvojila simpatije javnosti

Hrvatska predstavnica Mia Rkman plasirala se među Top20 na održanom izboru ljepote Miss Universe. Inače, titulu najljepše odnijela je Južnoafrikanka Zozibini Tunzi i tako postala 68 ljepotica s ovom titulom, prenosi Večernji list.

21-godišnja Korčulanka blistala je u večernjoj haljini hrvatske dizajnerice Matije Vuice. Pozornost medija nije privukla samo ljepotom, već i odgovorima koji su se vrlo brzo proširili društvenim mrežama.

Strani mediji su se naime raspisali kako je Mia osvojila simpatije nakon što je odlično odgovorila na pitanje koje joj je postavio voditelj Steve Harvey. Pitao ju je o njezinom strahu i misli li da će pasti na natjecanju, kako prenosi 24sata.

– Prije dva dana vidjeli smo naše kraljice kako padaju, ali su ustale s predivnim osmijehom, sa samopouzdanjem su nastavile hodati. Pokazale su meni i cijelom svijetu da i ako padneš, moraš ustati i nastaviti dalje. Ispričavam se produkciji ako malo sporije hodam večeras, ali za svaki slučaj. Čak i ako padnem, ustat ću, popraviti svoju nevidljivu krunu i nastaviti hodati – rekla je Mia. Njezin odgovor proširio se po Twitteru.

Među dvadeset najljepših plasirale su se predstavnice Indnezije, Južne Afrike, Vijetnama, Nigerije, Tajlanda, Albanije, Francuske, Islanda, Hrvatske, Portugala, Portorika, Perua, Dominikanske Republike, Meksikoa, Sjedinjenih Država, Filipina, Venecuele, Indije, Brazila i Kolumbije.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist