Natrag
19.4.2019 07:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mišo Mihočević u ulozi slavnog talijanskog kreatora

26.11.2013 @ 22:10 Mia Njavro dulist IN

Podijelite:

U zagrebačkom Cineplexxu Centra Kaptol održana je svečana premijera domaće art komedije ‘Visoka modna napetost’ u režiji Filipa Šovagovića, koji je ujedno i producent te autor glazbe, a zajedno s Ivicom Đikićem i Robertom Perišićem potpisuje scenarij.

Na premijeri su uz redatelja bili i glumci iz filma: Goran Navojec, Marija Škaričić, Mijo Jurišić, Pjer Meničanin, Mario Kovač, Jure Radnić, Mišo Mihočević. Iako glume u filmu na premijeru nisu mogli doći Leon Lučev, Bojana Petrović, Miran Kurspahić, te Marijana Mikulić koja je prije nekoliko dana rodila sina Andriju. Pogledati film došli su Jelena Radan koja je prvi put otkrila svoj trudnički trbuščić, potom Meri i Anita iz grupe Meritas, Robert Bošković, Nataša Janjić Lokas, Ana Maras Harmander, Urša Raukar, Jasna Nanut, Dragan Despot…

O filmu:
U ambijentu zabačenog jadranskog otoka, jednu obitelj polako rastače prestanak komunikacije. Pero (Goran Navojec), načelnik otočnog mjestašca Bura, jedini je član obitelji koji, više-manje, nema problema s komunikacijom. Obuzet je političkom misijom da njegovo selo dobije status mjesta, i istovremeno rastrgan između problematične braće Čobija i Bubija (Bojan Navojec i Mijo Jurišić), bolesne majke (Ingeborg Appelt), ljubavnih jada (Marija Škaričić, Bojana Petrović) te obećavajućeg dolaska slavnog talijanskog kreatora (Petar Mišo Mihočević). Načelnik Pero ne može izdržati toliki pritisak, pa se njegov san o boljoj budućnosti pretvara u noćnu moru.
Ova komedija katastrofe na rubu je eksperimenta u gotovo svim segmentima filmskog stvaranja. "Visoka modna napetost" poziv je da dobro razmislite prije nego što s nekim prestanete razgovarati. Pogotovo na dalmatinskom otočiću.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana