Natrag
18.4.2019 21:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Misa za studente i volontere akcije ’72 sata bez kompromisa’

18.10.2018 @ 13:36 Dulist Grad

Podijelite:

Povodom početka nove akademske godine u zbornoj crkvi sv. Vlaha u Dubrovniku u četvrtak, 18. listopada u 20 sati slavit će se misa za studente, njihove profesore i djelatnike dubrovačkih sveučilišta.

Misu će predvoditi dubrovački biskup mons. Mate Uzinić.

Ova misa bit će ujedno i misa za organizatore i volontere Međunarodne volonterske akcije ’72 sata bez kompromisa’ koja se tijekom vikenda organizira u Dubrovniku ali i u desetak gradova u Hrvatskoj. U Dubrovniku će se održavati od 18. listopada do 21. listopada.

I ove godine mladi volonteri koji se prijave za sudjelovanje će biti raspoređeni na neke volonterske akcije poput čišćenja, kuhanja, bojanja, igranja s djecom, obilaska starijih i sl., ali kao i svake godine na neku novu akciju iznenađenja.

Posebnost ove akcije sastoji se u tome da mladi volonteri ne znaju unaprijed u kojoj vrsti volonterske akcije će sudjelovati nego to saznaju dolaskom na teren, ali prihvaćaju volontiranje bez obzira u čemu se sastoji.

Svi koji žele sudjelovati i prihvatiti ovaj izazov volontiranje mogu se prijaviti do petka, 19. listopada putem ovog linka.

Dubrovačka Biskupija

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana