Politika

Miroslav Škoro predstavio svoju političku stranku ‘Domovinski pokret’

Miroslav Škoro predstavio svoju političku stranku 'Domovinski pokret'

Miroslav Škoro predstavio je svoju stranku, odnosno politički pokret te je objavio da se pokret zove ‘Domovinski pokret Miroslava Škore’, pišu 24 sata.

Predstavljanje je zatvoreno za javnost, ali na njegovoj stranici na Facebooku uživo se mogao pratiti Škorov osnivački govor.

– Ne osnivamo stranku jer želimo, već zato što moramo – rekao je Škoro u uvodu te dodao da oni koji misle trgovati mandatima mogu odmah napustiti prostoriju.

– Smatramo da je vladavina prava jedan od tri stupa svakog pravednog društva. Kazneno pravni sustav je u kolapsu – rekao je Škoro.

– Vlast postoji da služi narodu. Naši političari često to zaboravljaju. Misle da su gospodari. Mi želimo smanjiti birokraciju, smanjiti miješanje politike u gospodarstvu – dodao je.

Što se tiče koalicija, Škoro je rekao:

– Svi koji su me podržali na predsjedničkim izborima su dobrodošli i razgovarat ćemo dok ne postignemo pravičan dogovor. Nama nisu najvažnije fotelje ni novci od osvojenih mandata. Sve što radimo komunicirat ćemo javno. Jamčim da će jedini sigurni partner uvijek biti hrvatski narod.

Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist