Zanimljivosti

MIRKO O AKCIJI ‘Možete doći s harmonikom, održati vjenčanje, a može doći i grupa Kineza’

Mirko i Maja Andrić, pozitivci su DuLista 2018. godine. Tu titulu zaslužili su prvenstveno organizacijom humanitarne akcije ’24h bez kompromisa’ za Odjel pedijatrije OB Dubrovnik u njihovoj konobi Veranda. I ove godine moći ćete sudjelovati u istoj akciji, na istom mjestu u subotu 23. studenog.

Ovaj bračni par pozitivu pokazuje kad god stigne, što dokazuje i nedavno objavljeni videozapis na službenoj Facebook stranici Konobe Verande. Maja je u ulozi gosta, a Mirko – Mirka. Odlučili su, kroz humor, prikazati kako se svakodnevno ‘bore’ s rezervacijama i upitima za akciju.

‘Poštovanje, za Vašu akciju 24h bez kompromisa, par pitanja’, započela je Maja, a Mirko spremno odgovarao na sva pitanja. Iz videa možemo saznati da se može doći s harmonikom i gitarom, može se održati vjenčanje, može doći i grupa Kineza. Mirko je dodao i da prodaje Opel Zafiru. Skeč je vrijedan pogledati, a to možete napraviti u nastavku.

Pročitajte još

OBNAVLJA SE BOTANIČKI VRT Na Lokrum se vraćaju agrumi i staklenik

Maria Prkut

Na današnji dan Vijeće umoljenih donosi zaključak o gradnji Kaša

Dulist

URANILE S LIJEPIM VREMENOM Krenula ‘sezona’ zmija

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija