Natrag
21.2.2019 02:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

„Miris bakinih priča“

20.12.2012 @ 14:15 Andrea Falkoni Račić Vaše vijesti
4;4

Podijelite:

Baka priča najljepše priče! Svi se uvijek rado sjećamo bakinih priča iz djetinjstva. Unučići se skupe oko bake i tada avantura počinje.

Naša božićna avantura s bakama odvijala se jučer, 19. prosinca u popodnevnim satima u Osnovnoj školi Cavtat. Bake Anka Đurković, Brigita Zekić, Jele Miljanić, Slavica Mikulić, Nike Matić i Mirjana Jerković još nedavno su u školu dolazile na informacije za svoju djecu, a sada su došle uveseliti dan svojim unucima.

U predvorju škole smo bake obradovali lijepim recitacijama učenika. Nakon kraćeg programa bake su se povukle sa svojim unučićima u učionice gdje su im pričale predivne božićne priče. Djeca su pažljivo slušala što su im bake pričale jer bakine priče su pune nostalgije, radosti i bezbrižnosti, uče nas prijateljstvu, ljubavi i poštenju.

Bakine priče su najljepše! Bake imaju veliku i važnu ulogu u odgoju djece što se očituje svakim trenutkom koji provedu uz svoju unučad, a jučerašnja avantura s bakama će svakako unucima ostati u dugom sjećanju.

Ivana Miletić, knjižničarka

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana