Aktualno

Ministarstvo turizma potvrdilo imenovanje Ane Hrnić za direktoricu TZ-a

Ministarstvo turizma potrdilo je imenovanje Ane Hrnić za direktoricu Turističke zajednice grada Dubrovnika. Kako navode iz Grada Dubrovnika, ona je s danom 28. svibnja 2020. upisana u Upisnik turističkih zajednica kao osoba ovlaštena za zastupanje Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Iz Gradske uprave podsjećaju kako je nakon prethodno provedenih potrebnih procedura Turističko vijeće TZG Dubrovnika na sjednici održanoj 27. siječnja 2020. jednoglasno podržalo kandidaturu Ane Hrnić za direktoricu Turističke zajednice. Između dvije pristigle prijave za ovo mjesto odlučeno je kako je program Ane Hrnić bolji u odnosu na predloženi program drugog kandidata.

-Naknadno je izjavljena žalba Ministarstvu turizma na odabir direktorice no ovim je rješenjem potvrđena ispravnost provedenog postupka, zadovoljavanje svih propisanih uvjeta, kao i imenovanje direktorice TZ-a, čime se dozvolio upis u Upisnik turističkih zajednica – zaključuju iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

MLADA UMJETNICA ANDREA VUKOJA Želja mi je pronaći atelje za moj kreativni nered

Maria Prkut

Fotografija Dubrovnika objavljena na stranici koju prati 53 milijuna ‘followera’

Dulist

Libertas večeras uvodi dodatnu liniju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija