Natrag
23.2.2019 05:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ministarstvo odlučilo: Građani, sami birajte!

27.3.2013 @ 10:20 Mia Njavro Aktualno
1;1

Podijelite:

Ministarstvo uprave donijelo je odluku da će Dubrovčani sami odlučiti žele li megalomanski projekt iznad svojih glava ili ne!

Snažni pritisci pa čak i pokušaj investitora da sudjeluje u prebrojavanju potpisa za referendum nisu urodili plodom, pa će tak ograđani – sami odlučiti, objavljeno je iz Ministarstva uprave.

Ministarstvo uprave utvrdilo je da je Prijedlog za raspisivanje referenduma ispravan, odnosno da je podnesen od potrebnog broja birača i da je pitanje sukladno odredbama Zakona –  riječi su kojima ministar uprave Arsen Bauk završava odluku o prijedlogu za raspisivanje referenduma o golf resortu na Srđu, objavljenu na stranicama ministarstva.

Referendumsko pitanje: "Jeste li za usvajanje urbanističkog plana uređenja kojim se uz izgradnju igrališta za golf dozvoljava i izgradnja smještajnih kapaciteta s ležajevima (vila, hotela i apartmana) na platou brda Srđ?" – ispravno je!

Ministarstvo uprave utvrdilo je i da je prikupljeno ukupno 9.085 potpisa, tj. 22,5 posto potpisa biračkog tijela u Dubrovniku, što je za 2,5 posto više od potrebnog.

Na dnu članka možete pročitati tekst odluke Ministarstva.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana