Aktualno

Ministarstvo odlučilo: Građani, sami birajte!

Ministarstvo uprave donijelo je odluku da će Dubrovčani sami odlučiti žele li megalomanski projekt iznad svojih glava ili ne!

Snažni pritisci pa čak i pokušaj investitora da sudjeluje u prebrojavanju potpisa za referendum nisu urodili plodom, pa će tak ograđani – sami odlučiti, objavljeno je iz Ministarstva uprave.

Ministarstvo uprave utvrdilo je da je Prijedlog za raspisivanje referenduma ispravan, odnosno da je podnesen od potrebnog broja birača i da je pitanje sukladno odredbama Zakona –  riječi su kojima ministar uprave Arsen Bauk završava odluku o prijedlogu za raspisivanje referenduma o golf resortu na Srđu, objavljenu na stranicama ministarstva.

Referendumsko pitanje: "Jeste li za usvajanje urbanističkog plana uređenja kojim se uz izgradnju igrališta za golf dozvoljava i izgradnja smještajnih kapaciteta s ležajevima (vila, hotela i apartmana) na platou brda Srđ?" – ispravno je!

Ministarstvo uprave utvrdilo je i da je prikupljeno ukupno 9.085 potpisa, tj. 22,5 posto potpisa biračkog tijela u Dubrovniku, što je za 2,5 posto više od potrebnog.

Na dnu članka možete pročitati tekst odluke Ministarstva.

Pročitajte još

Nuncijata dobila butigu, promet će se ‘rješavati’ obećanjima za izbore

Dulist

KRISTIĆ O SLUČAJU PEYTON Gradska uprava godinama skriva činjenice i pere ruke

Dulist

Od Duboke ljute do Plata za 25 minuta, zašto policija ne regulira promet?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija