Natrag
23.4.2019 20:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Milijun kuna za umirovljenike

28.12.2012 @ 10:42 Dulist Aktualno

Podijelite:

Dubrovačko – neretvanska županija u 2012. godini isplatila je milijun kuna za umirovljenički dodatak umirovljenicima čija mjesečna mirovina ne prelazi 1500 kuna.

Nina Skurić, pročelnica upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj, ustvrdila je kako će se mirovinski dodatak isplaćivati u pošatanskim uredima na području županijskih gradova i općina zaključno s 31. prosinca. Županijski umirovljenički dodatak umirovljenici mogu preuzeti  u  svojim poštanskim uredima, prema mjestu i adresi stanovanja, a uz predočenje osobne iskaznice.

Programom je obuhvaćeno 3837 umirovljenika.

Isplata će se obavljati na području gradova Korčula, Metković, Ploče i Opuzen te općina Konavle, Ston, Janjina,  Orebić, Lumbarda, Smokvica, Blato, Vela Luka, Kula Norinska, Slivno i  Pojezerje.

Umirovljenicima s područja  Grada Dubrovnika ovaj dodatak se isplaćuje  iz gradskih proračunskih sredstava,  a  umirovljenicima iz općina Dubrovačko primorje, Župa dubrovačka, Mljet, Lastovo, Trpanj i Zažablje, umirovljenički dodatak isplaćuju izravno njihove općine, provodeći tako, u suradnji sa Županijom Županijski umirovljenički standard.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana