Natrag
20.3.2019 22:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Milanović: Nećemo Vas iznevjeriti!

5.12.2011 @ 0:58 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Kampanja je iza nas. Što je rečeno, rečeno je. Probali smo i očito uspjeli u ovoj teškoj krizi okupiti veliko broj građana. Tu posao tek počinje. Podrška je velika ali nije apsolutna.

Mnogi nisu glasali ili nisu glasali za nas. Poštujemo i tuđi svjetonazor, poštujemo i svoje političke suparnike, ne neprijatelje – rekao je Milanović u svom prvom obraćanju javnosti nakon što je DIP u ponoća potvrdi pobjedu Kukuriku koalicije .

– Prema prvim informacijama dobili smo natpolovičnu većinu u Hrvatskom saboru. Bilo to točno ili ne, bio to mandat manje ili više, svejedno je.

Pozvat ćemo iskreno na suradnju sve kojima je Hrvatska na srcu i imaju ideje. Nećemo to raditi na tajan ili prijetvoran način. Vrijeme određenih metoda zauvijek je prošlo. Nema više toga, gotovo je zauvijek – rekao je u svom prvom obraćanju javnosti budući premijer Zoran Milanović, koji se u svom govoru nije izostavio sjetiti branitelja.

– Hvala svima koji su radili za RH, hvala braniteljima i njihovom obiteljima, zaista hvala, u to zaista vjerujem  i ne govorim to kao političku figuru.

– Na srcu su nam moderne progresivne metode i učinit ćemo sve da Hrvatskoj bude dobro. Hajdemo zajedo za Hrvatsku! – rekao je Milanović.

– Iluzija nema. Politika je konfliktan posao, tu su različiti interesi i svjetonazori, sve to razumijemo i poštujemo. Pitat ćemo sve one za koje smatramo da je njihovo mišljenje važno, a odluke ćemo donositi za Hrvatsku. Odgovorni smo samo mi za naše greške, no, idemo na posao i možemo griješiti ali ne smijemo stajati.

– Nećemo izneveriti ljude koji su nam dali podršlu. Još jednom hvala vam svima od srca, a onima koji nisu glasali za nas, vodit ćemo računa da budemo i njihova dobra vlast. Živjeli.

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana