Politika

Milanović: Nećemo Vas iznevjeriti!

Kampanja je iza nas. Što je rečeno, rečeno je. Probali smo i očito uspjeli u ovoj teškoj krizi okupiti veliko broj građana. Tu posao tek počinje. Podrška je velika ali nije apsolutna.

Mnogi nisu glasali ili nisu glasali za nas. Poštujemo i tuđi svjetonazor, poštujemo i svoje političke suparnike, ne neprijatelje – rekao je Milanović u svom prvom obraćanju javnosti nakon što je DIP u ponoća potvrdi pobjedu Kukuriku koalicije .

– Prema prvim informacijama dobili smo natpolovičnu većinu u Hrvatskom saboru. Bilo to točno ili ne, bio to mandat manje ili više, svejedno je.

Pozvat ćemo iskreno na suradnju sve kojima je Hrvatska na srcu i imaju ideje. Nećemo to raditi na tajan ili prijetvoran način. Vrijeme određenih metoda zauvijek je prošlo. Nema više toga, gotovo je zauvijek – rekao je u svom prvom obraćanju javnosti budući premijer Zoran Milanović, koji se u svom govoru nije izostavio sjetiti branitelja.

– Hvala svima koji su radili za RH, hvala braniteljima i njihovom obiteljima, zaista hvala, u to zaista vjerujem  i ne govorim to kao političku figuru.

– Na srcu su nam moderne progresivne metode i učinit ćemo sve da Hrvatskoj bude dobro. Hajdemo zajedo za Hrvatsku! – rekao je Milanović.

– Iluzija nema. Politika je konfliktan posao, tu su različiti interesi i svjetonazori, sve to razumijemo i poštujemo. Pitat ćemo sve one za koje smatramo da je njihovo mišljenje važno, a odluke ćemo donositi za Hrvatsku. Odgovorni smo samo mi za naše greške, no, idemo na posao i možemo griješiti ali ne smijemo stajati.

– Nećemo izneveriti ljude koji su nam dali podršlu. Još jednom hvala vam svima od srca, a onima koji nisu glasali za nas, vodit ćemo računa da budemo i njihova dobra vlast. Živjeli.

 

Pročitajte još

EVO KOGA JE PLENKOVIĆ SVE SMIJENIO Nova ministrica poljoprivrede Pločanka Marija Vučković

Dulist

MARO KRISTIĆ ‘Građani su svjesni da je do prekida sjednice došlo zbog nedostatka hrabrosti vladajuće većine’

Dulist

PLENKOVIĆ STIŽE U DUBROVNIK U nedjelju će otvoriti pročistač u Komolcu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija