Natrag
21.2.2019 19:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Mijenjajte ministre ili idemo na prijevremene izbore’

8.12.2013 @ 11:30 Mia Njavro Politika

Podijelite:

Zbog, kako je rekao, katastrofalnog gospodarskog stanja u zemlji, predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko pozvao je na hitnu rekonstrukciju Vlade.

Pozvao je i predsjednika Republike da sazove izvanrednu sjednicu Vlade.Premijeru Milanoviću postavio je ultimatum – mijenjajte ministre ili idemo na prijevremene izbore, piše net.hr.

Najavljeno je i da će idući petak HDZ izići sa svojim gospodarskim programom.

– Dvije su godine prošle, vrijeme je za nekakvu inventuru. Što oni nude? Ne nude apsolutno ništa. Prema tome, mi smo dužni kao konstruktivna opozicija pozvati ih da, doista, rekonstruiraju za početak Vladu i nađu kvalitetne ljude koji će početi nešto raditi – izjavio je Karamarko za HTV.
– To je ono što mi šaljemo kao zadnje upozorenje. Nakon ovoga mi ćemo tražiti doista prijevremene izbore vrlo, vrlo brzo, koristeći se svim demokratskim metodama koji su pred nama – istaknuo je.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana