Natrag
19.6.2018 14:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Miho Obradović novi šef dubrovačkih HNS-ovaca

21.10.2017 @ 16:15 Dulist Politika
6;6

Podijelite:

Miho Obradović novi je predsjednik dubrovačkog HNS-a. Njega su danas jednoglasno izabrali članovi skupštine podružnice Dubrovnik na izbornoj skupštini.

Za potpredsjednice podružnice izabrane su Marina Vučković Matić i Nataša Gabričević.

Novi predsjednik predstavio je i svoj plan rada u naredne četiri godine.
-Nastavljamo raditi tamo gdje smo stali. HNS se u Dubrovniku na minulim lokalnim izborima pokazao kao druga politička opcija koja je imala i kandidata u drugom krugu u kojem mu je povjerenje dalo 40 posto naših sugrađana. Stoga nastavljamo s intenzivnim radom u gradu. Nećemo se baviti drugim političkim opcijama već ćemo konstruktivno promovirati naše ideje i stavove. Naši sugrađani zaslužuju novi pristup politici, a HNS ostaje u koaliciji samo s građanima Dubrovnika – izjavio je Miho Obradović, dok je predsjednik županijskog HNS-a i povjerenik za Dubrovnik Valentin Dujmović pohvalio do sada ostvarene rezultate, a od novog vodstva zatražio da u ovom mandatu postignu još bolje.

-HNS je u Dubrovniku dokazao svoju snagu, a sada je red na novom vodstvu da omoguće da se glas građanske Hrvatske i liberalnih vrijednosti i dalje čuju u našem gradu. Miho je već u svojim prvim nastupima kao gradski vijećnik pokazao da to može, a sada od njega, potpredsjednica i novog predsjedništva očekujem da će nastaviti graditi stranku u Dubrovniku, i to još uspješnije nego do sada – rekao je Dujmović koji je članovima skupštine prenio i pozdrave v.d. predsjednika stranke i potpredsjednika Vlade RH, Predraga Štromara, a koji je u svom pismu naglasio kako je iznimno ponosan na do sada ostvarene rezultate dubrovačkog HNS-a, dok je za novog predsjednika rekao da predstavlja novu generaciju hrvatske politike – one „mlade, energične, poduzetne, spremne preuzeti odgovornost i građanima isporučiti rezultat na korist svih, bez obzira na njihove identitetske značajke i razlike“.

Dubrovački HNS-ovci su ovom prilikom, uz članove predsjedništva, izabrali i članove nadzornog odbora podružnice te izaslanike za Županijsku skupštinu i Sabor HNS-a.

Miho Obradović, inženjer akvakulture, član je Gradskog vijeća Grada Dubrovnika te je član predsjedništva Županijske organizacije HNS-a. Već nekoliko godina uspješno se bavi ugostiteljstvom i član je predsjedništva Udruge ugostitelja Dubrovnik.

Marina Vučković Matić članica Županijske skupštine te profesor rehabilitator s višegodišnjim iskustvom rada u školstvu i visokom obrazovanju.

Nataša Gabričević donedavno je bila direktorica Čistoće Dubrovnik, a iza nje je i uspješna karijera u Hrvatskoj pošti, gdje je radila na rukovodećim funkcijama.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana