Sport

Miho Bošković sa zgodnom Petrom Bukić na naslovnici ‘Men’s Healtha’

Hrvatska vaterpolo reprezentativka Petra Bukić i bivši reprezentativac Miho Bošković ostvarili su san kojeg sanjaju mnogi.

Hrvatsko izdanje prestižnog svjetskog magazina Men’s Health upravo je ovo dvoje uspješnih sportaša odabralo za naslovnicu vrućeg kolovoza.

Ovih dana hrvatski vaterpolo reprezentativci bore se na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, s kojeg priželjkujemo novu medalju. Miho Bošković, jedan od naših najtrofejnijih vaterpolista nedavno se oprostio od reprezentacije, no svim je srcem uz svoje bivše suigrače te se nada medalji. Miho Bošković ambasador je i projekta Pokreni se koji se ovog ljeta održava diljem Hrvatske.

– Biti na naslovnici Men’s Healtha je izrazita čast i drago mi je da su odabrali upravo nas dvoje kao predstavnike vaterpola. Snimanje je bilo zabavno, iako je bilo pakleno vruće. Otkrili smo mnoge detalje iz naših života, pa vjerujemo kako ćete se dobro zabaviti i nasmijati uz članak! – izjavio je Miho Bošković.

Petra Bukić je pak nova uzdanica našeg ženskog vaterpola, jedna od najtalentiranijih mladih igračica. Upravo se za njezinu generaciju vjeruje kako će biti u vrhu svjetskog ženskog vaterpola. Dolazi iz vaterpolo obitelji u kojoj su otac Perica Bukić, najtrofejniji hrvatski vaterpolist u povijesti, ali i brat Luka koji brani boje Hrvatske u ruskom Kazanju.

Na pitanje o reprezentativnim planovima, Petra nam je rekla:
– Slijede nam kvalifikacije u Portugalu za Europsko prvenstvo dogodine u Beogradu, a tu je i put na turnir u Barcelonu. Tribine su sve punije, vjerujem da nas u novoj sezoni očekuje mnogo zajedničkih uzbuđenja i izazova. Pozivam sve da dođu i na ženske vaterpolo utakmice!

Pročitajte još

Sukno otkrio Tucku: Želja mu je biti trener

Dulist

HLADNICA 2019. U tijeku su prijave za spektakl na umjetnoj travi

Dulist

ŠESTA LIGA ORSAN Pobjednički pokal ‘Leru’ Iva Kvestića

Dulist