Natrag
20.2.2019 14:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mihatovićevo ulje je najbolje!

5.3.2013 @ 15:24 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Vlaho Mihatović s Grude apsolutni je pobjednik manifestacije 'Maslinova ulja hrvatskog juga' koja se četvrtu godinu za redom održala u Orašcu.

Organizator događaja bila je Zajednica maslinara i uljara Dubrovačko-neretvanske županije, uz potporu Županije. Uz želju da bude pokretačka snaga razvoja maslinarstva na jugu Hrvatske, manifestacija je osmišljena i kao edukacija maslinara i potrošača biranih maslinovih ulja.

Dodijeljeno je 41 priznanje, odnosno plakete za ekstra djevičansko maslinovo ulje (sve u rangu zlatne medalje) i 4 glavne nagrade. Apsolutni pobjednik manifestacije je maslinar Vlaho Mihatović s Grude, drugo mjesto osvojio je Vlaho Štaka iz Bana, treće mjesto pripalo je Nelki Sardelić iz Orebića, dok je četvrto mjesto pripalo Ranku Surjanu iz Vela Luke.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana