DuList PROMO

MEX CANTINA BONA FIDE Povoljni meksički specijaliteti uz glazbu uživo

MEX CANTINA BONA FIDE Povoljni meksički specijaliteti uz glazbu uživo

U ulici za Rokom u povijesnoj jezgri svaku večer je živahno. Osim što u Mex Cantini Bona Fide možete uživati u autentičnim meksičkim jelima, imat ćete jedinstvenu priliku uživati u vrhunskoj glazbenoj poslastici. Večeras će kao u ponedjeljak i srijedu nastupiti Vedran i Zoran sa svojim širokim opusom glazbe od melankoličnih šansona do dalmatinskih pjesama. Utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom uz pratnju gitare pjevat će nam renomirana pjevačica Maja Grgić. Uz prekrasan glas i jedinstvene obrade svjetskih popularnih hitova i evergreena ova nagrađivana pjevačica nikog neće ostaviti ravnodušnim.

MEX CANTINA BONA FIDE Povoljni meksički specijaliteti uz glazbu uživoSpoj mediteranskog i meksičkog ugođaja uz sva moguća tradicionalana jela meksičke kuhinje poziva na objed ili večeru. Enchilade, burrito, fajite, tacosi mogu biti pripremljeni s različitim punjenjem poput junetine, piletine ili tune uz čak i vegetarijansku ili vegansku inačicu tog jela. Pažljivim balansom začina svako jelo dobiva karakter, a opet nije preljuto. Pravi ljubitelji chillyja i jalapeño papričica doći će na svoje jer pored svježih sastojaka i ljutih papričica koje se koriste u ovim meksičkim specijalitetima, Bona Fide u ponudi ima niz umaka tvrtke ‘Volim ljuto’. Guacamole, Salsa Fresca i umak Roja sjeckani su rukom i svakodnevno se pripremaju.

MEX CANTINA BONA FIDE Povoljni meksički specijaliteti uz glazbu uživo Bona Fide je za Dubrovčane pripremila ponudu koja se ne odbija 40 posto popusta na hranu i piće, a kako su porcije jela velike radi se o odličnoj vrijednosti za novac.

Mišljenja smo kako su ovi razlozi više nego dovoljni za posjet, stoga telefone u ruke i rezervirajte vaše mjesto u Cantini Bona Fide na broj 097 6543586.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist