Natrag
17.2.2019 23:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

Meštar Neven nasmijao Konavljane!

18.6.2013 @ 21:12 Baldo Marunčić Kultura
7;7

Podijelite:

U nedjelju, 16. lipnja u Domu kulture na Grudi održana je predstava 'Ko radi štrajka od gladi' kao drugo događanje 7. festivala Glazba i riječ u organizaciji Umjetničke udruge Konavle Art.

Damir Mihanović Ćubi je izvedbom svoje monokomedije u kojoj u ulozi Nevena, priprostog radnika na duhovit i sebi svojstven način kritizira našu svakodnevnicu i krive vrijednosti koje nam se nameću u društvu.

Ćubi je izvedbu prilagodio okruženju pa se tako 'na poziv Načelnika općine Konavle i organizatora Festivala' našao pred 'publikom koja sjedi u mraku' u Domu kulture koji 'treba pripremiti za dolazeće glumce'. Publika je ispunila gledalište do posljednjeg mjesta, zabavila se i nasmijala do suza.

U nastavku 7. festivala Glazba i riječ, u srijedu, 19. lipnja u 21 sat u Pinakoteci crkve Sv. Nikole u Cavtatu koncert će održati Dubrovački puhački kvintet. Ansambl je sastavljen od odličnih komornih glazbenika koji su svi do jednog članovi Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Na programu će biti djela J. C. Bacha, F. Lhotke Kalinskog, W. Kappa, H. Riethmullera i F. Farkasa. Ulaz je slobodan.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana