Politika

Memed glavni “jurišnik” u obrani Muratti

Memed glavni "jurišnik" u obrani Muratti

Premda je iznjedrila tri zaključka koja naizgled odišu jedinstvom, današnja sjednica Gradskog odbora SDP-a ipak nije prošla bez sukoba.

Kako neslužbeno doznaje duList, predsjednici Olgi Muratti zasmetali su medijski istupi podpredsjednika GO-a i bivšeg gradskog vijećnika Mladena Gojuna, koji je posljednjih dana bio posebno oštar prema Muratti.

Kako se ona osobno ne bi izlagala, ulogu glavnog 'jurišnika' na sjednici je spremno odigrao gradski vijećnik i direktor Luke Dubrovnik Božidar Memed.

Naime, Memed je u obrani predsjednice Muratti svog stranačkog kolegu Gojuna na sjednici izravno optužio kako svojim medijskim istupima šteti ugledu stranke, ali i ugledu predsjednice.

U Gojunovu obranu stala je Marija Kisić Kamić, direktorica Boninova i predsjednica Upravnog vijeća Dubrovačkog simfonijskog orkestra u ostavci. Memed se potom okomio i na nju jer brani Pera Šišu, bivšeg ravnatelja Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Kad mu je, izazvana optužbama, Kisić Kamić uzvratila spominjanjem njegovog lukrativnog menadžerskog ugovora u Luci Dubrovnik, žučnu raspravu prekinuo je Vedran Lendić, SDP-ov tajnik za rad s organizacijama u Dalmaciji, koji je nazočio današnjoj sjednici GO-a.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist