Natrag
18.2.2019 20:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

Melato ostaje u pritvoru

26.7.2012 @ 19:57 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Antonio Melato ostaje u pritvoru gdje čeka izručenje. Sudac istrage Slavko Lozina nije, naime, prihvatio jamčevinu u iznosu od 800 tisuća eura, koje je u zamjenu za slobodu ponudio Talijan Antonio Melato, donosi Index.hr, a koji je u Italiji tražen zbog sumnje u šverc 6 tona kokaina.

Njegov je odvjetnik Dragan Pištalo najavio žalbu, a kako rješenje još nije vidio ne zna zbog čega je sudac istrage odbio jamčevinu.

Kako dalje donosi Index, njegov sin Alessandro je pristao na izručenje, koje će se voditi po skraćenom postupku budući da je procijenio kako će u Italiji lakše riješiti svoju pravnu situaciju.
Podsjetimo, Antonio Melato je zajedno sa sinom Alessandrom uhićen u Dubrovniku prije mjesec i pol dana po zahtjevu talijanskog Interpola.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana