Kultura

MEĐUIGRE U SLOBODI Pogledajte sjajnu predstavu Zijaha Sokolovića

Međuigre Zijaha Sokolovića

Poznati i omiljeni bosanskohercegovački glumac Zijah Sokolović nakon dugo vremena stiže u Dubrovnik svojom kabaretskom predstavom “Međuigre od 0-24“.

Monodramu “Međuigre 0-24” s kojom će se predstaviti dubrovačkoj publici, Zijah Sokolović je do sada odigrao preko 200 puta, a riječ je o zabavnom i promišljenom spletu malih životnih priča kojima , kako autor sam kaže,želi dodirnuti besmislenost i manjak logike čitavog ljudskog djelovanja budući da je čovjek uhvaćen u zamku suvremenog života i usamljenosti kao prirodnog stanja.

“Međuigre“ su sastavljene od 180 razmišljanja o naizgled nevažnim stvarčicama u životu koje se svakome od nas zbivaju između „velikih“, „bitnih“ i „neodgodivih“ koraka. Te sitnice, propuštene šanse, odgođeni trenuci koji se nikada više neće ponoviti predstavljau također bitan dio života, a što smo stariji sve više žalimo za njima i kajemo se jer nismo imali vremena – bilo za ljubav bilo za popravak zuba.

Sokolovićeve „Međuigre 0-24“ na književno-kritički-satirički način komentiraju aktualne političke događaje i društvena stanja.
“Međuigre 0 – 24” su na programu u kinu Sloboda 10. travnja u 19 sati. Ulaznice se mogu rezervirati na telefon 638 – 640.

Pročitajte još

U ‘Noći tvrđava’ obiđite tri utvrde dubrovačkog fortifikacijskog sustava

Dulist

Dubrovački muzeji pozivaju na radionice izrade i ukrašavanja keramike

Dulist

TRIBINA ‘POGLAVLJE FESTIVAL KARANTENA’ Art radionica Lazareti obilježava 35 godina postojanja

Dulist