Natrag
19.2.2019 16:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Medeju mogu pratiti i strani posjetitelji

23.7.2013 @ 11:48 Mia Njavro Kultura
2;2

Podijelite:

Reprizno izvođenje prošlogodišnje dramske uspješnice, Euripidove „Medeje“ u režiji Tomaža Pandura, pratio je veliki interes domaće, ali i inozemne publike za koju su omogućeni titlovi na engleskom jeziku pomoću Vip script aplikacije preko mobilnih uređaja.

Ove godine u „Medeji“ su mogli uživati i strani turisti pomoću aplikacije Vip script koja omogućava prikaz kazališnih titlova na engleskom jeziku u stvarnom vremenu na mobilnim uređajima – tabletima i pametnim telefonima. Publika može koristiti vlastite uređaje ili ih može dobiti na posudbu na samoj lokaciji izvođenja predstave. Aplikacija je razvijena u suradnji Vipneta i UX Passion agencije, a svoju premijeru ima upravo na 64. Dubrovačkim ljetnim igrama.

Putem iste aplikacije,  titlovi će biti omogućeni i za Vojnovićev 'Ekvinocijo' u režiji Joška Juvančića i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla od 4. do 7. srpnja na otoku Lokrumu.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana