Sport

Medaković u Izvršnom odboru Hrvatskog atletskog saveza

Ljubomir Medaković

Dubrovačka atletika prvi put u svojoj stoljetnoj povijesti dobila je priliku sudjelovati u kreiranju daljnjeg razvoja kraljice sportova u Hrvatskoj.

Naime, na izvanrednog izbornoj Skupštini Hrvatskog atletskog saveza u Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza izabran je predsjednik Atletskog kluba Dubrovnik Ljubo Medaković, kojemu je cilj atletiku u Dubrovniku podignuti na razinu koja joj kao kraljici sportova zasluženo i pripada.

Za novog predsjednik Hrvatskog atletskog saveza izabran je Ivan Veštić. On je od skupštinara dobio 92 glasa, a njegov protivnik Marijan Hanžeković 44 glasa. Osim predsjednika izabrana su i četiri potpredsjednika – Stjepan Ljatifi, Mario Bratulić, Ivan Domislović i Irena Weber. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Ljubomir Medaković, Zdravko Budiša, Mario Dobša, Jozo Delaš, Jerko Bagarić i Damir Ludvig.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Marijan Gredelj, za dva člana Andrija Pavičić i Ante Šeremet, a za njihove zamjene Karlo Siljan i Boro Stipić. Za članove Stegovnog odbora izabrani su Marko Šebalj, Goran Vuković i Marijan Mitrović, a za njhove zamjene Ivica Orlić, Borislav Perica i Predrag Bošnjak.

Pročitajte još

Poznati su datumi odigravanja prvih pet kola Prvenstva Hrvatske

Dulist

‘Raketa’ se oprostio od reprezentacije

Dulist

Neretvanac nanio poraz GOŠK-u i prekinuo sjajan niz!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija