DuList IN

Maynard i Pope se zaljubili u Dubrovniku

Maynard i Pope se zaljubili u Dubrovniku

Emily Maynard (26) i Travis Pope (30) iz popularnog američkog showa „Bachelorette“ zaljubili su se jedno u drugo tijekom boravka u Dubrovniku. Par je razgledavao grad, a u romantičnoj šetnji su se grlili i smijali, prenose 24 sata.

– Izgledali su jako prisno, smijali su se i razgovarali dok su zagrljeni šetali Dubrovnikom i razgledavali grad, rekao je izvor blizak produkciji showa. Iako su već ranije bili na nekoliko spojeva, Emily Maynard i Travis Pope navodno su se zaljubili jedno u drugo baš u Dubrovniku – donosi portal 24 sata.

'Bachelorette' se inače snima u Americi, ali parovi iz emisije obično obilaze neka od ljepših mjesta na svijetu kada ostane tek nekolicina 'ozbiljnijih natjecatelja'. Ovaj put 'raj na zemlji' predstavljao je Dubrovnik i čini se kako su zidine Grada pozitivno djelovale na Emily i Travisa.

'Bachelorette' je reality show u kojem je ona sama, i vrlo poželjna, samouvjerena, uspješna i osjetljiva, žena koja je spremna pronaći ljubav. Kreće na romantično putovanje na kojem upoznaje 30 zgodnih i inteligentnih muškaraca. Dok savršena nevjesta upoznaje svakoga od njih ponaosob, polako sužava svoj odabir. Na kraju romantičnog putovanja g. Pravi, ako ga pronađe, trebao bi joj postaviti sudbonosno pitanje…

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist