Natrag
19.2.2019 16:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Maynard i Pope se zaljubili u Dubrovniku

21.4.2012 @ 19:11 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Emily Maynard (26) i Travis Pope (30) iz popularnog američkog showa „Bachelorette“ zaljubili su se jedno u drugo tijekom boravka u Dubrovniku. Par je razgledavao grad, a u romantičnoj šetnji su se grlili i smijali, prenose 24 sata.

– Izgledali su jako prisno, smijali su se i razgovarali dok su zagrljeni šetali Dubrovnikom i razgledavali grad, rekao je izvor blizak produkciji showa. Iako su već ranije bili na nekoliko spojeva, Emily Maynard i Travis Pope navodno su se zaljubili jedno u drugo baš u Dubrovniku – donosi portal 24 sata.

'Bachelorette' se inače snima u Americi, ali parovi iz emisije obično obilaze neka od ljepših mjesta na svijetu kada ostane tek nekolicina 'ozbiljnijih natjecatelja'. Ovaj put 'raj na zemlji' predstavljao je Dubrovnik i čini se kako su zidine Grada pozitivno djelovale na Emily i Travisa.

'Bachelorette' je reality show u kojem je ona sama, i vrlo poželjna, samouvjerena, uspješna i osjetljiva, žena koja je spremna pronaći ljubav. Kreće na romantično putovanje na kojem upoznaje 30 zgodnih i inteligentnih muškaraca. Dok savršena nevjesta upoznaje svakoga od njih ponaosob, polako sužava svoj odabir. Na kraju romantičnog putovanja g. Pravi, ako ga pronađe, trebao bi joj postaviti sudbonosno pitanje…

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana