HrvatskaPolitika

Matušić, Šeks i Šuker nepoželjni

Matušić, Šeks i Šuker nepoželjni

Frano Matušić, Vladimir Šeks i Ivan Šuker nisu više poželjni među lokalnim hadezeovcima u svojim gradovima, odnosno županijama, piše Večernji.hr.

Svi veći gradski i općinski odbori HDZ-a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ne žele više Frana Matušića na čelu županijskog HDZ-a.

Protiv Matušića su, piše Večernji , Konavle, Župa, dio Neretve te Pelješac. Smatraju da im je šef, koji je na izbornoj listi dobio petu poziciju i tako se "provukao" u Sabor, loše vodio kampanju te da nema nikakav politički autoritet u kraju u kojem vodi stranku. Na samom jugu Hrvatske uvjereni su da su građani zbog Matušićeva lošeg imidža glasovali za don Ivana Grubišića te Ružu Tomašić. Ne štede kritike na račun svoga šefa.

Večernji, također, spominje previranja u osječkom i velikogoričkom HDZ-u, gdje se stvara sve jači otpor šefovima Šeksu i Šukeru.
– Ostane li Šeks, postat ćemo fikusi – razočarani su osječki hadezeovci. Maknuti se mora, smatraju, i bivši ministar Tomislav Ivić zato što je u nekadašnjoj utvrdi HDZ-a Valpovu, gradu čiji je Šeks počasni građanin, poražen i od Kukurikua i od HDSSB-a.

Večernji ističe kako lokalni hadezeovci u Osijeku i na jugu Hrvatske zasad protiv šefova “rogobore” neslužbeno i još nema formalne inicijative za njihovom smjenom.

Pročitajte još

UPOZORENJE BANAKA Na Veliki petak neće provoditi platne transakcije

Dulist

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist