Natrag
20.2.2019 12:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mato Rimac najbolji ribar ARŠK Orhan

21.5.2012 @ 18:50 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
3;3

Podijelite:

Mato Rimac pobjednik je Prvenstva u ribanju s barke sa štapom koje se u organizaciji kluba ARŠK Orhan održalo tijekom vikenda u akvatoriju ponta Danče – Lokrum.

 
Na prvenstvu je sudjelovalo petnaest članova kluba, a drugo mjesto je osvojio Ilija Rimac, a treći je bio Enis Kajmović.
 
Prvenstvo ARŠK Orhan ujedno je bilo i izborno natjecanje uoči županijskog prvenstva, koje će se održati početkom lipnja na Korčuli, na kojem pravo nastupa imaju trojica prvoplasiranih iz svakog kluba.

Inače, ribalo se 4 sata od 8 do 12, a mjerenje je izvršeno u prostorijama kluba ispod Lovrijenca. Najveći ulov je također imao Mato Rimac od 233 boda, a to je bila mačka koja je kasnije vraćena u more.

Nakon mjerenja i podjele medalja koje je uručio predsjednik kluba Orhan Ivo Marčinko ribari su se nastavili družiti uz pjesmu i iće do kasnih popodnevnih sati.
 
Rezultati:
Prvak je MATO RIMAC sa 2110 bodova
drugo mjesto ILIJA RIMAC sa 1030 bodova
treće mjesto ENIS KAJMOVIĆ sa 775 bodova
četvrto mjesto BRANIMIR DOVRANIĆ sa 293 boda
peto mjesto DAVOR MLADOŠIĆ sa 208 bodova…
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana