Politika

Mato Franković: Smanjit ćemo naknadu za legalizaciju objekata bez komunalne infrastrukture!

Mato Franković: Smanjit ćemo naknadu za legalizaciju objekata bez komunalne infrastrukture!

Kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković mještanima Zatona, Štikovice, Vrbice i Trstenoga najavio je smanjenje naknade za legalizaciju objekata bez komunalne infrastrukture jer, kako je rekao, nepošteno je da objekti bez priključaka za vodu, struju, telefon plaćaju istu cijenu kao i oni koji sve to imaju.

Naime, mještani su razočarani odnosom bivše gradske uprave koja nije imala sluha za njihove probleme: nezavršen kanalizacijski sustav, nepostojanje nogostupa i uređenih autobusnih ugibališta, obveze komunalnog društva za stalno a ne povremeno čišćenje, kompletno uređenje sustava vodovodne mreže. Istaknuli su kako je nužno ispred područne škole u Malom Zatonu izgraditi pješački pothodnik kako djeca ne bi morala prelaziti preko opasnog pješačkog prijelaza na magistralnoj cesti. Također, kao jedan od prioriteta mještani su naveli izradu Prostornog plana uređenja, ali ovog puta u dogovoru s mještanima.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Pezo rekao je prisutnima kako u potpunosti razumije njihove probleme jer se sa istima susretao u svom gradskom kotaru Mokošica. Također naglasio je kako jamči da će, kada preuzmu odgovornost za vlast u Gradu, ispuniti sve ono što su obećali mještanima u svom programu za ravnomjerni razvoj Grada.

Gradski odbor HDZ-a Dubrovnik

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist