Politika

Mato Franković najavio izgradnju pothodnika na Nuncijati, Pilama i Pošti Lapad

Mato Franković najavio izgradnju pothodnika na Nuncijati, Pilama i Pošti Lapad

Kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković na večeras održanom predizbornom skupu za gradske kotare Gruž, Pile i Kono najavio je izgradnju pothodnika na Nuncijati, Pilama i Pošti Lapad.

Naime, izgradnja pothodnika samo je jedan od projekata za duplo bolju prometnu infrastrukturu koje nudi program HDZ-a i koalicijskih partnera. U programu za bolju prometnu infrastrukturu našli su se i projekti : izgradnja dvosmjerne ceste Viktorija- Petra Krešimira IV, izgradnja spojne ceste pored gruških nebodera na magistralu, podrška izgradnji brze ceste Dubrovnik- zračna luka, zatim cjelokupno rješavanje problema prometa u mirovanju i sustava oborinske odvodnje na cestama te već spomenuta spojna cesta Pobrežje- most dr. Franja Tuđmana.

Franković je ovom prigodom još jedanput naglasio važnost projekta izgradnje pročistača za vodu: „Mi smatramo da pročistač za vodu jest i mora biti prioritet Grada kako bi građani mogli bez obzira na vremenske uvjete imati kvalitetnu pitku vodu. S proračunom od 2 milijarde kuna u proteklih šest godina nije se smjelo dogoditi da pročistač ostane samo još jedno predizborno obećanje iz travnja 2013. godine.“

 

Gradski odbor HDZ-a Dubrovnik

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist