Politika

Matko Bupić priveden na policiju!

Matko Bupić priveden na policiju!

Matko Bupić zajedno s tridesetak članova Laburista završio je večeras na Policiji!

Naime, Davor Mladošić, vlasnik lokalnog portala, prijavio je kandidata Laburista Matka Bupića Policiji nakon što mu ovaj nije dopustio da ga fotografira.

– Davao sam izjavu za dvije radijske postaje, Ragusu i Laus, kad mi je prišao Davor Mladošić, htijući me fotografirati. Ja sam to odbio, kazavši mu da me ne fotografira te sam nastavio davati izjavu. Međutim, on je mene nastavio fotografirati te sam stavio svoju ruku na objektiv njegovog fotoaparata u namjeri da ga spriječim. Neki članovi Laburista su ga udaljili od mene, a on je mene potom prijavio Policiji te sam priveden – objasnio je Bupić, koji se trenutno nalazi u Villi Palmi, gdje daje iskaz, zajedno s ostalim članovima koji su tamo bili.

– Išli smo fotografirat stožer ispred kafića. Bupić mi je nabio aparat u lice. Njegov sin počeo mi je gurat aparat, a s njim je bila i balica mulaca u alkoholiziranom stanju. Neki mali kojem ne znam ni kako se zove mi je prijetio da će me ubiti i prebiti, a Maro Kristić me je branio – kazao je za duList Davor Mladošić, koji nam se javio s policije gdje je dao svoj iskaz.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] MATO FRANKOVIĆ HDZ je u Dubrovniku apsolutni pobjednik!

Dulist

U Petilovrijence tek pomalo pristižu članovi HDZ-a

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ (SDP) Idu nam na ruku rezultati izlaznih anketa. HDZ je u problemu

Dulist.hr