Natrag
11.12.2018 03:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

MATINEJA S MALTOM Tucak: Očekuje nas lakša utakmica

14.1.2016 @ 6:33 Dulist Sport

Podijelite:

Nakon odlične utakmice protiv Francuske Hrvatska posljednju utakmicu u grupi B Europskog prvenstva igra protiv Malte u 9.30 sati.

– Očekuje nas jedna lakša utakmica u grupi protiv protivnika koji nema kvalitetu niti našu niti Francuske. Sigurno su novi bodovi upisani. Nama ta utakmica treba poslužiti da maksimalnim angažmanom, koliko je to moguće protiv takvog protivnika, ostanemo u ovom kontinuitetu koji smo pokazali protiv Francuske. Da budemo rasplivani, da ne izgubimo jedan dan za ništa. To će biti glavni zadatak za tu utakmicu, sigurna je pobjeda. Ogromna je razlika u kvaliteti nas i Malte! – izjavio je izbornik Ivica Tucak i dodao:

– Josip Pavić je osjetio bol u laktu koja ga muči već dugo. Lječnička služba na čelu s doktorom Borisom Labarom radi sve da ga osposobi. Vjerujem da će već sutra biti ok, a za ove naredne utakmice koje nas očekuju da će biti potpuno oporavljen te da ćemo ga imati u sastavu najnormalnije kao i do sada!

Za Hrvatsku će protiv Malte igrati: Josip Pavić, Marko Bijač, Damir Burić, Andro Bušlje, Marko Macan, Luka Lončar, Boris Pavlović, Maro Joković, Antonio Petković, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Luka Bukić i Ante Vukičević. Stručni stožer čine Ivica Tucak, Pero Kuterovac, Damir Luketić, dr. Boris Labar i Igor Pezelj.

– Nadam se da ćemo utakmicu odraditi bez prevelikih problema i da će svi ostati zdravi za ono iduće što nas čeka, a to je najvažnije na turniru – knock out utakmice. Nadam se kako ćemo uigrati još neke stvari koje bi mogli ispraviti u odnosu na prve dvije utakmice protiv Francuske i Srbije! – izjavio je golman Marko Bijač.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana