Natrag
24.4.2019 00:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

MATE UZINIĆ OŠTRO Biskupija će reagirati i medijski i pravno na nage fotografije u crkvama

7.3.2018 @ 8:34 Dulist Aktualno

Podijelite:

Dragi prijatelji, duboko me ražalostilo to što je danas zbog vlastite promocije zloupotrijebljena otvorenost dubrovačkih crkava za snimanje neprimjerenih fotografija pod krinkom umjetnosti, na što ćemo morati medijski i pravno reagirati – zapisao je biskup Mate Uzinić na svom Facebooku, referirajući se na nedavno održan fotosession dubrovačkog fotografa Stijepa Brbore.

– Moleći večeras Gospodina za nas koji smo ovim povrijeđeni, s raspetim Isusom želim moliti i za one koji su to uzrokovali govoreći: ‘Oče, oprosti im, ne znaju što čine!’ Mate, db – dalje ide kratka poruka biskupa, a šok je izazvan činjenicom kako je Brbora iskoristio vjerske lokacije za nude art fotografiju.

Naime, Deutche Film und Fernsehakademie Berlin akademija za film i televiziju, o kojoj više možete potražiti ovdje, ovih dana snima dokumentarni film ‘The Colour Nude’ u Dubrovniku, a u filmu se pojavljuje i Brbora, njegov opus te njegov nagi model s kojim je nedavno radio. Osim dubrovačkih crkava, korištene su i druge popularne dubrovačke lokacije.

Foto: DuList / Facebook Stijepo Brbora

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana