DuList IN

Massimo za sva vremena

Massimo za sva vremena

Svojom osobnošću, energijom, posebnim odnosom s publikom, a ponajprije svojom impresivnom interpretacijom i jednostavno ‘drugačijim’ vokalom, Massimo nikada ne ostavlja ravnodušnim.

Na sinoćnjem koncertu u Hotelu Dubrovnik Palace u sklopu programa ‘Zvijezde pod zvijezdama’ mnogobrojnoj publici podario je spektakularan koncert na kojem je sa svojim bandom predstavio hitove s posljednjeg, višestruko nagrađivanog albuma ‘Dodirni me slučajno’, javljaju niz JLH-a.

Uz pjesme s novog albuma publiku je počastio i svojim starim hitovima, a za kraj dvosatnog koncerta kojeg nije prekidao pauzama, zapjevao je pjesmu "Zamisli život u ritmu muzike za ples". Naravno taj poziv prihvatili su njegovi obožavatelji koji ga nisu lako pustili da ode sa scene. 

– Zgrabite život, nemojte se štedjeti! Ljubite se, volite i trošite, za koga se čuvati – bile su samo neke od poruka koje je pjevač Massimo Savić uputio dubrovačkoj publici.

I upravo vođen tim riječima odsvirao je u svom stilu posebnom po osebujnosti svog glasa, tako i po pojavnosti pred razgaljenom dubrovačkom publikom potrudivši se sa svojim bendom, kako je istaknuo, "dati najbolje što može u ovom predivnom i jedinstvenom ambijentu".

Foto: ALH, Zoran Marinović

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist