Natrag
21.5.2018 01:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Masažom podignite seksualnu energiju

3.6.2012 @ 11:52 Dulist Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Ne dozvolite da vam brzi ritam života i stres budu opravdanje za manjak akcije u krevetu. Od zadovoljstva nas dijeli te nekoliko minuta – senzualna masaža napunit će baterije te podići razinu seksualne energije!

 
Masažom se nećete samo opustiti, već ćete povećati bliskost s partnerom. Bez obzira jeste li u braku, dugoj vezi ili ste tek na početku ljubavne romanse, večernja masaža uz svjetlo svijeća i laganu glazbu produbit će vaš odnos. Uz to, pomoći će vam da izgradite povjerenje i sigurnost, a definitivno ćete oboje uživati u dodirivanju tijela. Masaža leđa, nogu ili glave nekim finim eteričnim uljem ima mnogo bolji učinak od večere u restoranu ili dosadnog ispijanja pića u kafiću. Naime, parovi koji se često dodiruju, međusobno se bolje upoznaju te su mnogo povezaniji.
 
Stručnjaci tvrde da je masaža jedan od najboljih načina prenošenja i dijeljenja emocija s partnerom. Naravno, ne mora svaka masaža zavšiti seksom. Jednostavno će vas opustiti i osjećat ćete se odlično – međutim, ako i dođe do seksa, nakon što se relaksirate i zaboravite na sve brige, bit će vam sjajno! Stoga izdvojite pola sata, nabavite mirisno ulje te opustite partnera, a onda neka vam vrati "istom mjerom". A onda slobodno uživajte u senzualnoj igri među plahtama!
 
Izvor: intimatmedicine.com.hr
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana