Natrag
20.4.2019 01:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Maša i medvjed’ stižu u Orebić, a potom ponovno u Dubrovnik!

11.10.2016 @ 18:51 Dulist dulist IN / Županija

Podijelite:

Maša i medvjed omiljeni su animirani likovi iz istoimenog crtanog filma koje su mnoga djece jako zavoljela, a sada svoje junake mogu pogledati i uživo, u obliku predstave koja će se održati u dvorani općine Orebić, 16. listopada u 12 sati.

Potom će je u tri termina ponovno moći pogledati i dubrovačka dječica u Kinu Sloboda 30. listopada i to u 10, 11 i 12.30 sati.

Maša i medvjed interaktivna je predstava za djecu nastala prema istoimenom animiranom crtanom filmu koji se pak oslanja na rusku narodnu priču. Spomenuti je crtani film stekao ogromnu popularnost, a jedna epizoda, ona 17., jedan je od 20 videa koji su prikupili više od milijardu pogleda na YouTubeu.

Maša je preslatka djevojčica koja je osvojila srce svog najboljeg prijatelja medvjeda.

Maša ima rođendan, a njezin najbolji prijatelj, medvjed, namjerava joj napraviti nezaboravnu rođendansku zabavu. Istovremeno čarobnjak Zloćko Boćko, koji je zaledio cijelu šumu, želi pokvariti rođendansku zabavu.

Ipak, Maša i medvjed uz pomoć djece iz publike uspijevaju pobijediti Zloćka Boćka i veselo proslaviti Mašin rođendan.

„Maša i Medvjed” je predstava koju „mala” publika prati sa euforičnom pažnjom i aktivnim sudjelovanjem. Riječ je o jednom veselom i razigranom druženju s Mašom i drugim junacima u kojem će uživati i djeca i roditelji. Kazališna predstava Maša i medvjed u potpunosti je prilagođena dječjem uzrastu. Traje 45 minuta kako bi u potpunosti „iskoristila” dječju pažnju i koncentraciju koje se u predugim predstavama gube.

U predstavi glume : Irina Vujović, Dejan Petošević i Ljuba Stanković

Ulaznice, po cijeni od 40 kuna, za predstavu u Orebiću mogu se kupiti u Dalmatino Toursu. Djeca mlađa od 4 godine ne trebaju ulaznice i sjede roditeljima u krilu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana