Natrag
23.2.2019 06:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Maro Kristić kandidat za zamjenika Bupiću

8.3.2013 @ 11:12 Andrea Falkoni Račić Politika

Podijelite:

Maro Kristić, županijski pročelnik za turizam, more i poduzetništvo, kroz nekoliko dana trebao bi biti potvrđen za kandidata za zamjenika gradonačelnika laburista Matka Bupića.

Nakon službene potvrde, koja se očekuje 16. ovog mjeseca na skupštini stranke, Kristić bi tako trebao zamijeniti nedavno izabranog kandidata za zamjenika Srđana Vrtikapu. Druga Bupićeva kandidatkinja za zamjenicu je Dolores Lujić. 

Maro Kristić tek je kratko istaknuo kako je odnedavno 'ponosan član laburista, a o tome hoće li biti kandidat za zamjenika gradonačelnika odlučit će skupština.'

Kristić je, podsjetimo, u rujnu 2012. godine zajedno s predsjednikom Županijske skupštine Ivanom Prcom istupio iz članstva HSS-a zbog razmimoilaženja s politikom novog vodstva stranke. Već tada su Prce i Kristić najavili izlazak na lokalne izbore u svibnju 2013. godine, ali ta se ideja nije realizirala. Prce nije slijedio stope Kristića te se nije priključio laburistima.

– Svidjeli su mi se ljudi, među kojima ima jako puno mladih, a posebno me se dojmio Matko Bupić kao osoba koja bi trebala postati gradonačlenikom – istaknuo je za duList Maro Kristić. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana