Sport

Maro Joković prelazi u Pro Recco!?

Maro Joković prelazi u Pro Recco!?

Kako duList saznaje, Jugov prvotimac i hrvatski reprezentativac Maro Joković trebao bi kroz nekoliko dana potpisati višegodišnji ugovor s talijanskim prvakom Pro Reccom.

– Točno je da sam u ovom trenutku bliži odlasku iz Juga, ako se u idućih desetak dana nešto ne promijeni. Postoji kontakt s Pro Reccom, ali još uvijek nisam potpisao ugovor. Ne želim ništa unaprijed govoriti, jer još ništa nije sigurno ni s jedne ni s druge strane –  izjavio je u četvrtak navečer Joković, dodavši kako je trenutno na pripremama reprezentacije, što mu je, kako ističe, trenutni prioritet.

Podsjetimo, proteklih mjeseci u medijima se u rubrici mogućih vaterpolskih transfera spominjao baš odlazak Mara Jokovića, budući da mu je ugovor s Jugom istekao, ali u riječko Primorje. Ostanak sjajnog ljevaka u Jugu navodno je potom bila 'gotova stvar', ali očito su opet 'progovorili' bolji financijski uvjeti talijanskog prvaka (navodno je riječ o 'nemoralnoj' ponudi, čak dvostruko jačoj od Jugove!), koji povratkom Gabrielea Volpija u klub opet gaji velike ambicije u europskoj Ligi prvaka.

Nakon što smo pred tjedan dana saznali da je crnogorski as Aleksandar Ivović dogovorio povratak u Pro Recco, ovo je novi udarac za šampionske ambicije Jugaša u narednoj sezoni.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist