DuList IN

Maro i Judita se opraštaju

Maro i Judita se opraštaju

U 6. epizodi serije „Zora dubrovačka“ Maro obavještava roditelje da se odlučio prijaviti na bojište. Oni ga pokušavaju odgovoriti od te ideje, ali Maro je uporan.

Judita nikako ne može shvatiti zbog čega ju je Maro ostavio. Jana manipulira Juditom i odgovara je od ideje da mu se javi, ali je razgovor s Magdalenom u tome ohrabri.

Uskoro obitelj saznaje da je u autobusu za Gruž poginula njihova obiteljska prijateljica, baka Cvijeta. Shrvana tom strahotom, Judita shvaća da je ipak previše rizično izlaziti u Grad i tražiti Mara. Obitelj krene na Cvijetin posljednji ispraćaj, a na putu do groblja, Judita ugleda Mara koji je krenuo na ratište.

Zaustavlja ga te njih dvoje shvate da se još uvijek vole i da je priča s Roccom bila očigledni nesporazum. Maro govori Juditi da ide u rat, nakon čega se emotivno opraštaju.

U autobusu za Gruž stradao je i Dešin otac s kojim dugo godina nije razgovarala. Otac je Dešu napustio kad je imala trinaest godina što mu nikad nije oprostila. Deša u afektu ljutnje odbija pružiti medicinsku pomoć svom ocu, no Filip je urazumi.

U bolnici Dživo sreće svoju staru ljubav Dijanu i saznaje da je Maro otišao u rat. Njih dvoje se porječkaju, a on izrazi svoju mržnju prema njenom sinu. Maro i Judita se opraštaju.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist