Grad

MARKU ŠILJI ČESTITAO GRADONAČELNIK ‘Vi ste slika odnosa gradske uprave prema njezinim građanima’

MARKU ŠILJI ČESTITAO GRADONAČELNIK 'Vi ste slika odnosa gradske uprave prema njezinim građanima'

Dubrovački prometni redar Marko Šilje dobitnik je nagrade Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategoriji ‘Čovjek, ključ uspjeha u turizmu’, koja mu je dodijeljena u sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma.

Tim mu je povodom dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio čestitku.

Poštovani gospodine Šilje,

Čestitam na zaista zasluženoj nagradi u kategoriji  ‘Čovjek, ključ uspjeha u turizmu’ i zahvaljujem vam što predano i vrijedno obavljate posao prometnog redara, izuzetno bitnog za što bolje funkcioniranje prometa u našem gradu, te time doprinosite boljoj turističkoj slici Dubrovnika, ali i olakšavate svakodnevni život našim sugrađanima.

U više navrata imao sam priliku vidjeti vas ”na djelu”, vidjeti s kojom ozbiljnošću i posvećenosti pristupate svom poslu, često radeći u vrlo teškim uvjetima, no unatoč tome posve profesionalno i učinkovito. Vi ste najbolji primjer djelatnika Grada Dubrovnika i slika odnosa ove gradske uprave prema njezinim građanima.

Još jednom čestitam na nagradi i zahvaljujem Vama, ali i vašim kolegama prometnim redarima, na predanom radu u službi Grada Dubrovnika.
Mato Franković
Gradonačelnik

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist