Natrag
19.4.2019 06:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

MARKU ŠILJI ČESTITAO GRADONAČELNIK ‘Vi ste slika odnosa gradske uprave prema njezinim građanima’

25.10.2018 @ 16:38 Dulist Grad

Podijelite:

Dubrovački prometni redar Marko Šilje dobitnik je nagrade Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategoriji ‘Čovjek, ključ uspjeha u turizmu’, koja mu je dodijeljena u sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma.

Tim mu je povodom dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio čestitku.

Poštovani gospodine Šilje,

Čestitam na zaista zasluženoj nagradi u kategoriji  ‘Čovjek, ključ uspjeha u turizmu’ i zahvaljujem vam što predano i vrijedno obavljate posao prometnog redara, izuzetno bitnog za što bolje funkcioniranje prometa u našem gradu, te time doprinosite boljoj turističkoj slici Dubrovnika, ali i olakšavate svakodnevni život našim sugrađanima.

U više navrata imao sam priliku vidjeti vas ”na djelu”, vidjeti s kojom ozbiljnošću i posvećenosti pristupate svom poslu, često radeći u vrlo teškim uvjetima, no unatoč tome posve profesionalno i učinkovito. Vi ste najbolji primjer djelatnika Grada Dubrovnika i slika odnosa ove gradske uprave prema njezinim građanima.

Još jednom čestitam na nagradi i zahvaljujem Vama, ali i vašim kolegama prometnim redarima, na predanom radu u službi Grada Dubrovnika.
Mato Franković
Gradonačelnik

Foto: Grad Dubrovnik

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana