Natrag
26.4.2019 13:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

MARKOSOV ‘SENTIMENTO’ U đardinu ACI marine koncertna večer za sjećanje

11.8.2014 @ 11:42 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Na taraci hotela Valamar Dubrovnik President održan je susret s novinarima u povodu sutrašnje koncerta „Sentimento“ Stijepa Gleđa Markosa i gostiju koji će se održati u đardinu ACI marine u Komolcu i uz sudjelovanje Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Meri Cetinić, Buca i Srđana, Klape Subrenum , pijanistu Aljošu Lečića uz dirigenta Alana Bjelinskog, te gitaristu i producenta Antu Gela.

Na završetku susreta s novinarima Stijepo Gleđ Markos izveo je poznatu talijansku canzonu „Santa Lucia“ uz klavirsku pratnju Alana Bjelinskog, Damira Milata na kontrabasu i Antu Gela na gitari.

Stijepo Gleđ Markos, Alan Bjelinski , Ante Gelo i Damir Milat najavili su sutrašnji događaj kojem će se na repertoaru naći klasična djela te hrvatski i strani evergreeni. Na pozornici će se Markosu i Dubrovačkom simfonijskom orkestru pridružiti Meri Cetinić, Buco i Srđan, klapa Subrenum, pijanist Aljoša Lečić te gitarist i glazbeni producent koncerta Ante Gelo. Voditelji programa su Darija Žanetić i Slobodan Vlašić, a publika će uživati u opernim arijama i poznatim napjevima koje će izvesti Stijepo Gleđ Markos solo, te u duetima i obradama poznatih skladbi Buca i Srđana, Meri Cetinić i Klape Subrenum u kojima će se Markos nastupiti zajedno sa svojim gostima.

Pokrovitelji koncerta su: Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Valamar Hotels & Resorts,  Laguna Trade d.o.o. – Marina “Frapa”, Cefrank, ACI Marina Dubrovnik, Zračna Luka Dubrovnik, Culture Club Revelin, Aria Artis d.o.o.

Ulaz na koncert je slobodan, s početkom u 21 sat.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana